Bicarbonatul se stinge cu 250 ml. apa minerala, se pune peste amestecul de carne, se adauga toate condimentele si se amesteca foarte bine. Daca compozitia este prea groasa, se mai adauga 125 ml apa minerala.
Pofta buna!!!
Se poate pune si carne de miel (oaie).
Cantitatile se pot dubla in functie de preferinte.
Condimentele de asemenea se pot pune mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia.
Se incinge gratarul foarte bine si se pun micii lasindu-se cam 5 min pe fiecare parte!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorFetita mea le adora,mai ales cand se ascunde in interior cate ceva placut pentru papilele gustative dar placute si pentru...
Muffins cu inima de zmeuraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii