Asezi untul, zaharul si 5 linguri de lapte pe foc si lasi pana se topeste zaharul. Dupa ce se raceste adaugi galbenusurile frecate, faina si restul de lapte amestecand tot timpul. (eu am adaugat si un pic de coaja rasa de lamaie)
Bati albusurile spuma si le incorporezi usor in compozitie amestecand de jos in sus. Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. o introduci la cuptor pentru aproximativ 1 ora. Cu 5 minute inainte sa o scoti din cuptor, dai focul mai tare pentru a se rumeni deasupra.
Imediat dupa ce o scoti din cuptor o pudrezi cu zahar vanilat. o tai cand sa racit complet. Puteti observa ca aceasta prajitura isi formeaza singura 2 straturi de blat si unul de crema la mijloc.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorVazusem pe instagram un videoclip cu aceasta reteta si am salvat-o. Aseara am facut si eu acesti covrigi minunati. Data...
Covrigi cu unt si cascavalEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii