Blatul se bate ca la tort; se coace in tava unsa si infainata; cand e rece blatul se taie in doua;
Crema se face la rece nu se fierbe nimic; se amesteca mai intai untul cu zaharul praf, apoi se aduga Nesqiuck-ul, Finetti si esenta de rom;
Siropul se fierbe si se pune cald peste blatul taiat in doua;
Frisca se bate foarte bine.
ARANJARE:
blat
sirop
crema
blat
sirop
frisca
Daca doriti puteti sa puneti si bombonele de ciocolata; ciocolata rasa sau ce doriti voi sa puneti.
Va doresc spor la treaba.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorA inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosiiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii