Reţetă de preparare a papanaşilor Smântână și Gem de Mure. Se amesteca toate ingredientele se fac mingiute cam de marimea unei nuci verzi, se fac aplatizeaza si se face o gaura in mijoc, se coc in ulei, se servesc calzi sau reci cu smantana si gem dupa plac, eu am folosit de mure caci il ador.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorForme de tarta mi-am achiziţionat din Cămară, trebuia să mai consum şi din fructele de pădure de la congelator, aşa...
Mini tarte cu jeleu de fructe,nuca şi bezeaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii