Se topeste la bain-marie untul si ciocolata taiate cuburi.Se ia de pe foc si se adauga zaharul si vanilia. Se adauga oulale,unul cate unul, amestecand bine cu o lingura de lemn.Se adauga faina si sarea si se amesteca pana cand se omogenizeaza.
Dati la o parte o cescuta de compozitie iar pe restul puneti-o intr-o tava tapetata (23x23 cm). Mixati crema de branza pana devine spumoasa.Adaugati zaharul,vanilia si oul si continuati sa mixati pana cand se omogenizeaza. Adaugati crema peste blat iar apoi cescuta ramasa din prima compozitie.Amestecati usor pt un efect marmorat.
Coaceti in cuptorul preincalzit aprox 25 min la 160 grade si taiati-le numai dupa ce s-au racit
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii