Am vrut sa fac briose, dar nu aveam ingredientele necesare. Asa ca am facut niste checulete in forme de briose!
Albusurile batute spuma cu zaharul se amesteca cu galbenusurile, puse unul cate unul, uleiul, praful de copt stins cu apa fierbinte, aroma, faina. Se amesteca de jos in sus. Punem cu lingura in forme de briose si le "aruncam" in cuptor, pentru 15 minute.
Se pun intr-o craticioara ouale, apa si zaharul, si se bat pe baie marina, cu telul, timp de 15 min continuu. Va cade bicepsul, asta e, folosim cand dreapta, cand stanga! Se ia apoi de pe foc, se adauga repejor untul si cacaoa, si se amesteca.
Gataaaa!!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDaca iubiti pestele, aceasta este o alternativa excelenta la conservele cu peste din comert. Desi aseara, cand am...
Zacusca de macrouEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii