Preparare: Se amesteca intr-un castron faina, parmezanul, praful de copt. Dovlecelul se da pe razatoarea mare si branza se taie cubulete. In alt castron se pune laptele, oul, uleiul.
Se amesteca cele doua compozitii si la urma se pune dovlecelul si branza. Se pun in forme de muffins unse si tapetate cu faina si se dau la cuptor la 180 grade pt 25 min.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm plecat de la reteta Simonei https://www.bucataras.ro/retete/cozonac-fara-framantare-sau-cu-framantare-redusa-69694.html...
Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii