Se pune la topit untul intr-o craticioara. Se adauga amidonul sau faina, se face un rantas. Se stinge cu smantana si cu putina apa. Se lasa la fiert pana se ingroase. Se adauga apoi hreanul si se drege de sare. Acuma cine doreste poate sa puna otet si sa dreaga si de zahar.
Eu nu am folosit nici una nici alta. Am mai lasat la fiert putin. Cand sosul a fost destul de gros am stins aragazul. L-am servit peste feliile de sunca coapta.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii