Se pune la topit untul intr-o craticioara. Se adauga amidonul sau faina, se face un rantas. Se stinge cu smantana si cu putina apa. Se lasa la fiert pana se ingroase. Se adauga apoi hreanul si se drege de sare. Acuma cine doreste poate sa puna otet si sa dreaga si de zahar.
Eu nu am folosit nici una nici alta. Am mai lasat la fiert putin. Cand sosul a fost destul de gros am stins aragazul. L-am servit peste feliile de sunca coapta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii