Varza o spalam bine in apa rece pentru a elimina excesul de sare, apoi o tocam marunt.
Bucata de afumatura o dezosam si o taiem in bucati mai marisoare.
In vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l punem varza, la mijloc asezam cateva bucati de afumtura, iar deasupra osul obtinut cum am dezosat. Peste turnam apa cu uleiul si dam drumul la vas la sectiunea High pentru 4 ore jumatate.
Cand este gata, pregatim repede o mamaliguta si pranzul este servit!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru toate persoanele care nu mananca miel,recomand drobul de curcan!
Drob de curcanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii