• Fasolea roșie se curăță, se spală și se pune la umflat peste noapte in apă rece.
• Ardeiul kapia, ceapa și prazul curățate și tocate mărunt se călesc în puțin untdelemn și apă, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute.
• Se adaugă carnea tocată, mirodeniile ( sare, piper, boia, oregano) și se lasă la călit cca. 10 minute la foc mediu.
• Amestecul de carne și legume se transferă în vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock Pot (dacă aș fi avut un MulticookerCrockPotExpres – MCPE :D)) călirea ingredientelor s-ar fi făcut direct în vasul aparatului!), apoi se adaugă fasolea roșie scursă de apă, boabele de porumb, berea, pasta de roșii, roșiile uscate și foia de dafin, se amestecă ușor să se înglobeze toate ingredientele. Se pornește aparatul CrokPot, se setează la nivelul HIGH pentru 4 ore și se lasă să gătească lent. Dacă mai este nevoie de lichid, completați cu bere
• Mâncare se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă, eu în schimb am savurat-o cu brânză grasă de oaie.
• Spor și poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii