• Fasolea roșie se curăță, se spală și se pune la umflat peste noapte in apă rece.
• Ardeiul kapia, ceapa și prazul curățate și tocate mărunt se călesc în puțin untdelemn și apă, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute.
• Se adaugă carnea tocată, mirodeniile ( sare, piper, boia, oregano) și se lasă la călit cca. 10 minute la foc mediu.
• Amestecul de carne și legume se transferă în vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock Pot (dacă aș fi avut un MulticookerCrockPotExpres – MCPE :D)) călirea ingredientelor s-ar fi făcut direct în vasul aparatului!), apoi se adaugă fasolea roșie scursă de apă, boabele de porumb, berea, pasta de roșii, roșiile uscate și foia de dafin, se amestecă ușor să se înglobeze toate ingredientele. Se pornește aparatul CrokPot, se setează la nivelul HIGH pentru 4 ore și se lasă să gătească lent. Dacă mai este nevoie de lichid, completați cu bere
• Mâncare se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă, eu în schimb am savurat-o cu brânză grasă de oaie.
• Spor și poftă bună!
Initial am vrut sa fac salam de biscuiti pentru ca tot pofteam la Cleme care a facut cativa metri de salam in ultimul timp,...
Desert tort Sah de biscuiti cu fructe confiate si nucaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii