Salata Tabouleh este o salata traditionala in Orientul Mijlociu si se realizeaza dintr-o varietate de legume proaspete, ulei de masline si condimente.
Spalam graul bulgur cu apa si il scurgem. Stoarcem zeama de la cele 2 lamai, punem graul bulgur intr-un castron mare si adaugam zeama de la lamai. Lasam graul la inmuiat circa 45 de minute sau pina se absoarbe toata zeama de lamaie.
Tocam celelalte ingrediente si le adaugam peste graul bulgur. Amestecam bine si mai adaugam suc de lamaie sau sare.
Putem sa adaugam si morcovi, castraveti, salata, ardei gras.
De asemenea putem sa inlocuim graul bulgur cu cuos cous sau cu conopida sau brocoli.
Depinde de gust si de imaginatia fiecaruia.
Trebuie sa recunosc ca este una dintre salatele mele preferate. Servita cu humus (crema de naut) este o combinatie irezistibila.
Pofta Buna!
Cu humus si lipie arabeasca (mie imi place cel mai multlipia Markouk
Acum ca tot l-am castigat pe domnul Brevill, e drept am fost irezistibila, chiar daca s-a lasat mult asteptat, am zis sa-l...
Smucite smotocite cu blenderul BrevilleO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii