Punem pestele la fiert cam 5-10 min. Intre timp taiem ardei cubulete, surimi, ouale si ceapa marunt. Dupa preferinta putem taia sau nu, langostinele in doua. Taiem marunt si pestele racit in prealabil.
Daca nu avem la indemana salsa rosa, amestecam maioneza cu un pic de kechup.
Se amesteca sosul cu toate ingredientele si se da la rece.
Este mai buna rece, dar se lasa un pic si pentru patrunderea gusturilor.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii