Se marineaza ciupercile in felul urmator:
2-3 catei de usturoi pisati, 80 ml otet de mere, 120 ml ulei, 1 lingurita de sare, 10 boabe de mustar si 3-4 frunze de dafin, impreuna cu ciupercile se pun intr-o cratita acoperita si se lasa sa dea in clocot, dupa care se da focul mic si se lasa inca 5 minute la fiert.
Apoi se pune folie intr-o forma si se aseaza ciupercile una langa alta, invers. Legumele, carnea si ouale se fierb. (Idee: daca folositi carne de pui, cu ocazia asta puteti face si supa fierband carnea cu morcovii, iar deasupra lor, pe aburi, cartofii si mazarea)
Se dau pe razatoare legumele si ouale, se pun separat.
Peste ciuperci se aseaza ceapa verd si patrunjelul tocate, apoi se pun cartofii rasi, care se indeasa cu mana. Deasupra se aseaza mazarea, pe care o presam putin peste cartofi. Peste radeti cascavalul si turnati smantana. Urmeaza carnea tocata care in prealabil o amestecati cu ouale fierte si rase. Ultimul strat e cel de morcovi rasi. Acoperiti totul si lasati 1 ora ca sa se patrunda aromele.
Se rastoarna cu grija pe o farfurie.
Se poate orna cu salata verde
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii