Mai intai, coacem vinetele si ardeiul. Curatam vinetele de coaja si le punem intr-o strecuratoare. Curatam si ardeiul copt. Tocam marunt ceapa si ardeiul cubulete.
Tocam bine vinetele si, cat sunt caldute, le amestecam bine cu uleiul. Se vor deschide foarte mult la culoare. Adaugam ceapa si ardeiul copt si saram dupa gust.
Servim cu paine calda si rosii.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorParfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu...
Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii