Dati varza pe razatoare si puneti-o intr-un castron;
Tocati mararul si betele de chives marunt;
Adaugati caperele, rondelele de chilli, mararul, chives, sare(daca este cazul) si piperul peste varza;
Tocati pieptul de rata marunt si presarati pe deasupra salatei;
Puteti servi aceasta salata si cu crutoane daca doriti;
Pofta buna !
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii