Punem la fiert pieptul de pui. Taiem cubulete mici castraveciorii si ciupercile, apoi ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Tocam marunt patrunjelul.
Taiem marunt pieptul de pui si-l punem intr-un vas. Peste carne, adaugam castraveciorii si ciupercile pe care le mai stoarcem in maini de zeama, sare, maioneza, smantana si patrunjelul verde. Amestecam bine si ornam cum dorim.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDelicioaseeele ... Andruta îi vinovata:)) pt pofta și pt statul în bucătărie pe o asemenea căldură :))
Clătite cu pere și nuca de cocos în compozițieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii