Se fierbe fasolea din timp cu legumele care i se cuvin (morcovi, telina, ceapa, usturoi, dafin) Se strecoara si se foloseste fie pe loc fie se ingheata in pungi pentru preparate viitoare.
Se taie ceapa rosie pestisor, se sareaza, se condimenteaza cu seminte de coriandru proaspat pisat si se toarna deasupra otetul balsamic. Se lasa o jumatate de ora sa-si lase zeama si sa se aromatizeze.
Sunca afumata sau baconul se taie fideluta si se prajeste pana devine crocanta. Se scurge untura lasata si se astern bucatile de bacon pe servete de bucatarie pana se racesc si-si lasa grasimea.
Se taie cuburi castravetii si gogosarii acri.
Se amesteca fasolea strecurata si inca fierbinte cu sarea, uleiul si otetul din vin rosu. Cand se raceste se adauga acriturile, ceapa balsamica si se amesteca. Se adauga deasupra bucatile de bacon crocant si ouale taiate in jumatati. Se pipereaza si se presara ceapa verde taiata marunt.
Este buna salata imediat ce este pregatita dar mult mai buna a doua zi, dupa o nopate petrecuta in frigider:))
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaTiramisu reţetă originală Un desert grozav pentru acest sezon calduros. Pe langa faptul ca nu te coci langa aragaz, se...
Tiramisu reţetă originală, cu visine la paharSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii