Puneti ceapa intr-un vas sau bol termorezistent si turnati peste ea apa clocotita cat sa o acopere. Lasati 15 min in asteptare, apoi scurgeti si spalati sub jet de apa rece. Lasati la scurs.
Amestecati-o cu sucul de lamaie si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Dati la frigider pentru cel putin 3 ore inainte de servire.
Se poate folosi, in special langa preparatele la gratar sau ca salata langa mititei, hamburger ori supa de fasole boabe sau cartofi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPuiul are la baza marinarea cu iaurt. Aromele de astazi sunt fresh si reconfortante. Menta, lamaia, oregano si uleiul de...
Pui in stil mediteraneanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii