Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala pe foc la fiert. Am inlaturat spuma care s-a format.
Cartofii i-am spalat si i-am pus la fiert in coaja.
Am curatat morcovul si telina ,le-am spalat si le-am pus la fiert impreuna cu mazarea .
Cat timp au fiert legumele si carnea am taiat castravetii si gogosarii cubulete si i-am lasat la scurs intr-o strecutratoare.
Cand toate au fost fierte, le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.
Am decojit cartofii si i-am taiat cubulete.La fel am taiat si carnea , morcovul si telina.
Maioneza :pentru maioneza eu am folosit mixerul vertical. Am amestecat bine galbenusurile , am pus un praf de sare,mustarul si am omogenizat. Am inceput sa adaug cate putin ulei alternand cu sucul de lamaie . Am mixat pana am incorporat tot uleiul si sucul de lamaie,
.
Intr-un vas incapator am pus legumele si carnea, le-am amestecat si am condimentat cu sare si piper.
Am adaugat maioneza din care am oprit 3 linguri pentru ornat, am omogenizat totul bine.
Am pus salata intr-o tava si am ornat-o cu restul de maioneza, cateva felii de castravete si gogosar.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii