Se prepară maioneza dintr-un gălbenuș, muștarul și uleiul. Se amestecă cu iaurtul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ciupercile din conservă se scurg bine de apă apoi se taie mai mărunt. Porumbul se scurge si el de apă.
Se pun ciupercile și porumbul peste sos și se amestecă bine împreună. Se dă la rece pt cca o oră după care se servește!
Poftă bună!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii