E vara ... e cald ... e vremea legumelor de tot felul.
Si ce poate fi mai savuros si mai sanatos decat o salata?
Morcovii se curata si se fierb in apa cu sare cca 20 minute, dupa care se taie bucati de 3 cm lungime si apoi pe din doua.
Broccoli-ul se desface buchetele, se spala sub jet de apa rece si se fierbe in apa cu sare cca 20 minute.
Ciupercile si curata de pielita si picioruse, se spala sub jet de apa rece si se taie felii.
Mozzarela se taie felii groase de cca 0, 5 cm.
Intr-un vas termorezistent torni uleiul de masline si asezi, alternativ, un rand de morcovi, ciuperci, broccoli si mozzarella.
Paine o prajesti si o faci bucati mici pe care le presari peste legume. Frunzele de patrunjel le rupi si le presari peste paine. Apoi adaugi porumbul boabe.
Dai totul la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, cat sa se inmoaie putin branza.
Intre timp speli frunzele de salata verde si le asezi in boluri.
Umpli bolurile cu legumele de la cuptor si asezonezi, dupa gust, cu sare si piper proaspat macinate.
Se serveste imediat, in boluri tapetate cu frunze de salata verde.
Poti adauga dresingul preferat sau doar ulei de masline, sare si piper.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii