Spalati bine castravetii in coaja si zvantati-i.
Taiati in felii subtiri si stropiti imediat cu otet balsamic.
Separat, amestecati intr-un bol smantana, sucul de lamaie, uleiul si condimentati cu sare si piper, proaspat macinat.
Adaugati mararul, tocat marunt, chiar si 2 legaturi, pentru ca este foarte bun la gust si sanatos.
Turnati peste castravetii feliati, omogenizati si potriviti de sare si piper, daca mai este nevoie.
Serviti simplu, ca o masa in sine sau alaturi de o friptura, carne la gratar, peste, dar cel mai bine se potriveste cu felii de paine prajita cu usturoi.
Este o salata delicioasa ce poate fi pregatita cu orice fel de castraveti- de gradina sau de sera.
Se prepara usor si rapid, iar sosul cremos, da un gust special salatei de castraveti.
Este o idee pentru gustarea de pranz, dar si pentru cina, alaturi de carne sau peste.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorInca o reteta cu peste, numai buna in aceste zile, cand este dezlegare la peste. Ai mei le-au mancat mai ceva ca pe cele cu...
Chiftele din peste cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii