Spalati varza bruxelles, taiati cotorul apoi in jumatate si uscati-le cu un prosop de hartie. Intr-un bol amestecati siropul de artar, mustar, otetul, mirodeniile si asezonati. Puneti acestea si amestecati bine apoi transferati-le intr-un vas termorezistent si lasati deoparte.
Curatati si spalati cartofii apoi taiati acestia felii cu o grosime de aproximativ 1. 5-2 cm. Intr-un bol amestecati cu ingredientele apoi aranjatii intr-o tava cu folie de aluminiu care a fost putin unsa cu ulei de masline.
Coaceti in cuptor la 190° c (gaz 5) pentru 25 de minute. Scoateti si intoarceti feliile de cartofi pe cealalta parte. Acuma puteti introduce si varza in cuptor. Coaceti in continuare cartofii si varza inca 15 de minute.
Scoateti varza si amestecati putin apoi mai lasati 5 minute. Cand acestea si cartofii sunt gata amestecati-le si serviti fie ca garnitura sau o salata de legume calda, optional cu putin bacon deasupra.
Imi plac aceste doua retete foarte mult si merg bine impreuna. Acestea pot fi servite si separat facand astfel doua garnituri excelente.
O supă fină franțuzită, de fapt am creat o combinație între 3 feluri de brânză cremă (de conopidă, de...
Supa crema din conopida, cartofi mov si branza BrieO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii