Placinta cu Spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 1 pachet foi de placinta subtiri (bella, linco)
  • 200 gr telemea vaca
  • 2 oua+1 ptr uns
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se curata, se spala bine spanacul si se opareste in apa clocotita cu un praf de sare. Se scurge de apa, se toaca cu un cutit si se amestece cu 2 oua batute branza rasa, zeama de lamaie, verdeata tocata sare si piper.

Se aseaza in tava unsa jumatate din foile de placinta unse cu ulei intre ele, deasupra spanacul si restul de foi unse deasupra. Se bate un ou cu putin lapte si se toarna peste placinta, se pune la cuptorul incalzit din timp 30 minute.

Pofta buna!
Se serveste taiata in bucati calda sau rece ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc