Tocam prazul si il dam la calit aprox 10 min in ulei de masline. Dupa ce il calim il lasam la racit.
Radem branza si cartofii fierti, adaugam prazul racit, in mijlocul compozitiei adaugam ouale si amestecam.
Adaugam patrunjel, parmezan, piper si amestecam.
Eu nu am folosit sare doarece telemeaua era destul de sarata.
Intindem foaia in tava unsa cu unt si pudrata cu faina, o stropim cu ulei de masline si adaugam compozitia, o intindem in strat uniform si o acoperim cu a doua foaie pe care o crustam cu cutitul.
Stropim si aceasta foaie cu ulei de masline, si presaram deasupra oregano si busuioc.
Eu am tinut-o 1 ora la cuptor, la foc mic.
Se poate servi cu salata de rosii asezonata cu sare, oregani si ulei de masline.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii