Ingrediente
● faina |
● sare |
● drojdie |
● zahar |
● ulei de masline, |
● Umpluturi: |
● 1brinza asiago |
● rosii felii |
● busuioc |
● 2brinza de capra |
● curcan |
● arugula |
● busuioc |
● coriandru |
● cranberrry |
● ceapa caramelizata |
● citeva felii de rosii |
● masline |
● 3 gorgonzola |
● ceapa caramelizata |
● arugula |
● bucuioc |
● coriandru |
● brinza asiago |
● rosii |
● masline |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:30min
Am facut un aluat de pizza cu faina, sare, drojdie, zahar, ulei de masline, apa, l-am lasat la dospit.
Am pregatit:
1.brinza asiago+ rosii felii + busuioc pentru una din ele
2.brinza de capra+ curcan+ arugula+busuioc+coriandru+cranberrry+ ceapa caramelizata+ citeva felii de rosii+ masline pentru alte doua
3. gorgonzola+ ceapa caramelizata+ arugula+ bucuioc+ coriandru+brinza asiago+ rosii+ masline
Dupa dospire, le-am intins cu mina, am presarat malai pe tavile incalzite la 230C, le-am pus pe tava fierbinte, am adaugat compozitia pe aluat, am presarat ulei de masline, sare ( mai putina pe cea cu gorgonzola care este sarata) , piper, si la cuptor 20 minute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pizza Pissaladiere" nu uita sa ii faci un review.
Am pregatit:
1.brinza asiago+ rosii felii + busuioc pentru una din ele
2.brinza de capra+ curcan+ arugula+busuioc+coriandru+cranberrry+ ceapa caramelizata+ citeva felii de rosii+ masline pentru alte doua
3. gorgonzola+ ceapa caramelizata+ arugula+ bucuioc+ coriandru+brinza asiago+ rosii+ masline
Dupa dospire, le-am intins cu mina, am presarat malai pe tavile incalzite la 230C, le-am pus pe tava fierbinte, am adaugat compozitia pe aluat, am presarat ulei de masline, sare ( mai putina pe cea cu gorgonzola care este sarata) , piper, si la cuptor 20 minute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pizza Pissaladiere" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 17.04.2008 08:04:43
Am sa cer iertare dar aceasta gustoasa reteta,postata foarte frumos,nu poate sa se numeasca pissaladiere ci poate un soi de pizza.Pissaladiere este cu totul altceva,comun fiind doar aluatul.Restul este ceapa calita din plin,masline si felii de anchois sau sardine sarate.Aperitive provensalle pe care l-am facut la mama lor acasa multi ani,care se vinde si in comert cu aceasta denumire.