Se pun ouale si uleiul intr-un castron si se amesteca cu faina (pusa treptat) pana ce devine un aluat tare care atunci cand il apasam cu degetul revine la forma initiala (se poate framanta si direct pe masa).
Se lasa 20 min apoi se intinde o foaie de 1mm grosime.
Foaia se pudreaza cu faina, se ruleaza si se taie in functie de grosimea dorita.
Se lasa la uscat 10-20 min
Se pot folosi la supe sau la paste cu diverse sosuri. Timp de fierbere sub 5 min (in apa colocotita).
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii