Ingrediente
● 500 grame faina alba |
● 100 grame faina secara |
● 100 grame faina integrala |
● sare |
● 1 lingurita de miere |
● 200 ml apa calduta |
● 200 ml lapte caldut |
● 3 linguri ulei de masline |
● tarate de grau pentru framantat |
● un cubulet drojdie proaspata |
● optional: seminte de floarea soarelui, de dovleac, masline tocate marunt, rozmarin, oregano, cimbru, chimen, etc |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Din drojdie se pregateste o mai, iar apoi se amesteca cu restul de ingredintele. Aluatul se lasa la crescut timp de o ora si apoi se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Painica pufoasa" nu uita sa ii faci un review.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Painica pufoasa" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 06.03.2009 21:38:09
Felicitari!
O reteta grozava !