- untura se pune intr-un vas mai mare si se amesteca bine pana se face ca o pasta
- separat, drojdia se dizolva in laptele caldut
- se toarna laptele cu drojdia peste untura; se adauga branza rasa fin si faina si se framanta un aluat tare
- se lasa cam 1/2 h la crescut
- se intind foi de 3-4 mm grosime,care se ung cu ou batut si se presara cu mac sau chimen; se taie fasii cu rotita zimtata sau cu un cutit, se aseaza in tava neunsa si se dau la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana incep sa se rumeneasca.
Pentru aceasta reteta, este nevoie de cel putin doua tavi pentru cuptor; se coc foarte repede, dar aceasta cantitate intra in aprox. 10 tavi. Sunt ieale pentru sarbatori, ca o alternativa la vesnicele saleuri fara gust de la patiserie. Merita efortul!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii