Drojdia se pune la crescut in putin lapte+faina+zahar,
dupa care se amesteca cu faina si restul ingredientelor. Se framanta putin si se lasa aluatul o ora la crescut.
Se ia cate o bcatica din aluat, se intinde cu sucitorul putin mai subtire (dar nu foarte) se umple cu mac si se inchide bine la colturi.
Se ung cu ou si se pun in tava unsa si tapetata cu faina. Se pune in cuptor la 180 grade.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii