Se unge o tava cu ulei. Se aseaza o foaie de placinta, acoperind si marginile. Restul se rupe. Se stropeste cu amestecul de lapte, iaurt si ulei.
Peste foaie se aseaza gramajoare, branzeturile amestecate cu ceapa, piper, patrunjelul tocat si fulgii de boia iute. Se rup feliile de branza topita si se aseaza, de asemenea peste foaie. Se opreste o foaie pentru acoperit iar restul se rup si se aseaza in tava alternativ cu branza. Foile se ung de fiecare data cu amestecul lichid. Deasupra se inveleste cu foaia pastrata intreaga, se stropeste cu amestecul de lapte, iaurt si ulei si se presara cu mac, susan, parmesan ras si cimbru.
Se da la cuptor pana se gratineaza parmezanul.
Placinta trebuie sa fie aerisita, nu se preseaza straturile.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii