Se unge o tava cu ulei. Se aseaza o foaie de placinta, acoperind si marginile. Restul se rupe. Se stropeste cu amestecul de lapte, iaurt si ulei.
Peste foaie se aseaza gramajoare, branzeturile amestecate cu ceapa, piper, patrunjelul tocat si fulgii de boia iute. Se rup feliile de branza topita si se aseaza, de asemenea peste foaie. Se opreste o foaie pentru acoperit iar restul se rup si se aseaza in tava alternativ cu branza. Foile se ung de fiecare data cu amestecul lichid. Deasupra se inveleste cu foaia pastrata intreaga, se stropeste cu amestecul de lapte, iaurt si ulei si se presara cu mac, susan, parmesan ras si cimbru.
Se da la cuptor pana se gratineaza parmezanul.
Placinta trebuie sa fie aerisita, nu se preseaza straturile.



Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortate
Comentarii