Se unge o tava cu ulei. Se aseaza o foaie de placinta, acoperind si marginile. Restul se rupe. Se stropeste cu amestecul de lapte, iaurt si ulei.
Peste foaie se aseaza gramajoare, branzeturile amestecate cu ceapa, piper, patrunjelul tocat si fulgii de boia iute. Se rup feliile de branza topita si se aseaza, de asemenea peste foaie. Se opreste o foaie pentru acoperit iar restul se rup si se aseaza in tava alternativ cu branza. Foile se ung de fiecare data cu amestecul lichid. Deasupra se inveleste cu foaia pastrata intreaga, se stropeste cu amestecul de lapte, iaurt si ulei si se presara cu mac, susan, parmesan ras si cimbru.
Se da la cuptor pana se gratineaza parmezanul.
Placinta trebuie sa fie aerisita, nu se preseaza straturile.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii