Lasati la dezghetat foile de placinta.
Umplutura:
Caliti putin faina in untul incins, fara sa o lasati sa-si schimbe culoarea. Diluati cu lapte si lasati la foc mic, amestecand mereu, pana se ingroasa. Lasati la racit.
Inglobati ouale, apoi branzeturile maruntite, parmezanul ras / cascaval / cas de oaie, patrunjelul verde, tocat marunt si omogenizati bine. Dati deoparte.
Ungeti cu unt o tava de copt. Impartiti in doua foile de placinta din pachet.
Puneti in tava prima jumatate de foi, unse fiecare generos cu unt topit, acoperind si marginile tavii. Turnati umplutura, nivelati si aduceti marginile foilor rasfrante peste umplutura. Acoperiti cu restul de foi pe care le incretiti, unse si ele generos cu unt, inclusiv ultima foaie.
Presarati cu susan, apoi portionati placinta cu un cutit bine ascutit (doar stratul superior de foi).
Dati la cuptorul preancalzit pentru cca 45 min, la 180 grade sau pana ce foile de deasupra sunt bine rumenite.
Serviti placinta calduta. Este la fel de buna si rece.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata racoroasa, putin mai devreme, si sa pregatesti niste sandwich-uri la cuptor...
Sandwich-uri cu chifle la cuptorAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii