Tocam prazul si il dam la calit aprox 10 min in ulei de masline. Dupa ce il calim il lasam la racit.
Radem branza si cartofii fierti, adaugam prazul racit, in mijlocul compozitiei adaugam ouale si amestecam.
Adaugam patrunjel, parmezan, piper si amestecam.
Eu nu am folosit sare doarece telemeaua era destul de sarata.
Intindem foaia in tava unsa cu unt si pudrata cu faina, o stropim cu ulei de masline si adaugam compozitia, o intindem in strat uniform si o acoperim cu a doua foaie pe care o crustam cu cutitul.
Stropim si aceasta foaie cu ulei de masline, si presaram deasupra oregano si busuioc.
Eu am tinut-o 1 ora la cuptor, la foc mic.
Se poate servi cu salata de rosii asezonata cu sare, oregani si ulei de masline.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii