Tocam prazul si il dam la calit aprox 10 min in ulei de masline. Dupa ce il calim il lasam la racit.
Radem branza si cartofii fierti, adaugam prazul racit, in mijlocul compozitiei adaugam ouale si amestecam.
Adaugam patrunjel, parmezan, piper si amestecam.
Eu nu am folosit sare doarece telemeaua era destul de sarata.
Intindem foaia in tava unsa cu unt si pudrata cu faina, o stropim cu ulei de masline si adaugam compozitia, o intindem in strat uniform si o acoperim cu a doua foaie pe care o crustam cu cutitul.
Stropim si aceasta foaie cu ulei de masline, si presaram deasupra oregano si busuioc.
Eu am tinut-o 1 ora la cuptor, la foc mic.
Se poate servi cu salata de rosii asezonata cu sare, oregani si ulei de masline.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii