Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Ingrediente

  • 700 g branza de vaci
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar
  • 200 g stafide
  • 75 g unt moale
  • 6 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Mai intai, amestecam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.
Adaugam branza, omogenizam bine, pe urma untul moale, faina, grisul si amestecam din nou bine, dupa care punem si smanatana, iar la final stafidele, pe care le-am inmuiat putin in apa cu rom.
Dupa ce am omogenizat bine totul. turnam compozitia rezultata intr-o tava de 26cm tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina si dam la cuptorul incins pentru cca.1 ora sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Este o pascuta usor de facut si foarte gustosa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate