Se face un aluat care e destul de moale si se lasa la dospit, cind e crescut se rastoarna pe planseta cu faina si se mai framinta (doar prin impachetare de la margini spre centru fara sa il apasam prea tare)...
se taie in 2: cu o parte facem coronita si cu cealalalta cornurile.
Pentru coronita se face un aluat, se intinde, se umple cu umplutura si se ruleaza, se taie bucati si se aseaza in tava in verticala fiecare bucata de rulou ca in prima poza, se lasa la dosit si apoi se coace.
PS:
Coronita se umple (mijlocul) cu o salata... eu am umplut cu caponata (reteta exista deja).
Se coc pina cind se rumenesc.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorUn desert absolut delicios care poate fi gata in mai putin de o jumatate de ora. Va recomand sa faceti portie dubla pentru...
Desert vafe cu ciocolata, zmeura si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii