Mixam ceapa cu ciupercile si usturoiul, amestecam totul cu carnea, adaugam oul. Maiaua format trebuie sa se tina insa sa fie aerata.
Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme, taiam cercuri din foile de aluat. Asezam pe o tava cu hartie de copt un pahar din ceramica lacuita si in jurul lui depunem 5 cercuri. Ungem marginile fiecarui cerc cu ou batut si ii umplem centrul cu compozitia de mai sus.
Acoperim cu urmatoarele cercuri taiate in foetaj. Continuam prin a forma un nou cerc in jurul primului format in jurul paharului. Lipim bucatele din aluat pentru a uni toate cercurile umplute. Ungem cu ou si dam la cuptor la 200°c pana se rumeneste frumos.
Daca folosim o feva o depunem in turta prin blatul asezat pe tava. Servim
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii