Se unge tava cu un pic de ulei si se aseaza trei foi de placinta stropite si ele cu putin ulei. Peste ele turnam o parte din umplutura preparata astfel:
Branza de vaci se amesteca foarte bine cu telemeaua rasa, 6 oua, 200 g zahar (sau dupa gust), zaharul vanilat, razatura de lamaie si cam 300 g de smantana. Consistenta umpluturii trebuie sa fie cat mai fluida.
Continuam cu inca un rand de foi. . . si tot asa astfel in cat ultimul strat sa fie de foi. Peste placinta cruda pe care am taiat-o in patrate potrivite turnam un sodou format din 200 g smantana, doua oua, zahar dupa gust si cam 100 ml apa minerala
Se tine la cuptor cam 45 min la un foc potrivit
Va garantez ca este delicioasa
Pofta buna! !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii