Intr-o cantitate suficienta de apa, fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intre timp pregatim umplutura. Intr-un castron sau vas mai mare punem branza. Adaugam ouale, zaharul coaja de lamaie si untul taiat cubulete mici. Omogenizam bine compozitia pana ce s-a topit tot zaharul. Cand pastele s-au fiert, le lasam la scurs, apoi le punem peste compozitia de branza. Amestecam pastele cu grija sa nu le rupem, cat sa fie acoperite in totalitate cu umplutura de branza.
Ungem o tava sau un vas termorezistent cu unt si punem pastele. Batem cele doua oua ramase cu 2 linguri de zahar si le turnam deasupra. Vom avea grija ca toata suprafata sa fie acoperita cu ou batut. Dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste frumos deasupra. Scoatem tava si lasam sa se raceasca putin. Pudram cu zahar pudra si putem servi.
Este un desert care poate fi consumat atat cald, cat si rece.
Ciorba de miel reteta Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu care...
Ciorba de miel reteta cu legume proaspete, tarhon si leusteanRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii