Se taie pieptul de pui fasii si se pune intr-o tigaie inalta la prajit cu putin ulei.Ciupercile si ardeii kapia se curata,se spala si se taie bucatele.Se aduga ciupercile peste pieptul de pui.Cand ciupercile nu mai lasa apa se adauga ardeiul kapia.
Intre timp intr-un castron se pune smantana,faina,boiaua de ardei si curry-ul si se amesteca bine.
Cand pieptul,ciupercile si ardeiul s-au prajit se adauga maslinele intregi,sarea si piperul, iar apoi amestecul de smantana amestecandu-se incontinnu pana se ingroasa putin(aprox.5 minute).
Separat se fierb tagliatelelle.
Se aseaza intr-un vas termorezistent tagliatelelle fierte peste care se toarna amestecul obtinut se rade cascaval si se introduc la cuptor 20 minute.
Se servesc calde.
Este un tort pregătit pentru aniversarea a 30 de ani de căsnicie a unor prieteni.Pentru că au preferat să fie cu...
Tort cu ciocolată,mentă şi vişineO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii