Se taie usturoiul si ceapa, se caleste cu uleiul de masline, se adauga caizerul julienne si prajite bine. Adaugati fasolea si supa timp de 30 min.
Apoi adaugati si sare. Taiati julienne cartofii, telina; apoi le scoateti din apa fiarta si adaugatile in supa, dupa aceea adaugati si spaghetele.
Se serveste cu rosiile decojite si taiate marunt.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii