Macaroanele se fierb in apa cu sare, se pun intr-o strecuratoare de paste fainoase, se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie bucati cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie cubulete. Fasolea verde se taie in bucati, iar parizerul, gogosarii si castravetii se taie cuburi. Mazarea verde se scurge de zeama si se clateste cu apa rece. Se amesteca totul, se adauga maioneza dietetica, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza.
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosReteta simpla pentru briose pufoase cu ciocolata. Descopera cum sa pregatesti aceste delicii rapid, folosind ingrediente de...
Briose cu ciocolata - dulci si delicioaseSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii