Pieptul de pui se taie felii subtiri si se pune la prajit in 5 linguri de ulei de masline.
Dupa cateva minute in care carnea s-a prajit, se adauga ciupercile. Adaugam putina sare si putin piper si le lasam pt 2-3 minute sa se prajeasca-fiarba, impreuna.
Intre timp putem curata si taia felii ardeii, rosu si galben. Dupa ce carnea si ciupercile, s-au prajit frumos, adaugam ardeii.
Taiem ceapa, dar nu foarte marunt si o amestecam cu celelalte ingrediente din tigaie.
Taiem si tija de sedano si o punem in tigaie.
Punem apa cat sa le cuprinda pe toate si le lasam la fiert.
Dupa 5 minute adaugam foile de dafin, punem capacul pe tigaie si lasam sa fiarba totul, pana apa, scade. Dupa ce a scazut apa, adaugam 200ml panna da cucina. Amestecam si lasam sa fiarba pt 1-2 minute, dupa care stingem focul si ne ocupam de paste.
Asadar, punem apa la fiert, iar cand a inceput sa dea in clocot, punem pastele si le lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Odata fierte pastele, le strecuram si le punem intr-o tava termoizolanta. Punem peste paste, sosul. Iar deasupra presaram, formaggio.
Dam tava la cuptor pentru 30 minute. Se servesc calde cu o salata de druditati, pe langa .... pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii