O reteta din categoria hocus pocus preparatus! : d
Si mai mult decat atat, nu este o reteta batuta-n cuie, ci foarte versatila! : wink: Imaginatie sa fie!
Si acum, in ordinea miscarilor:
Am pus apa la fiert, cu sare. Am pornit cuptorul. Am taiat ceapa marunt, am presat usturoiul, am tocat cubulete pieptul de pui.
Cand apa fierbea, am pus pennele si am dat focul mai mic.
Am luat o tigaie, am pus o lingura de ulei si am calit ceapa, apoi am pus puiul, l-am pudrat cu sare si piper si dupa ce s-a albit am pus si usturoiul. Hai cu smantana! Agitata inainte, ca asa scrie la instructiuni si laptele. Amestecam frumos, deja miroase bineeee!!! Lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Potrivim de sare si piper, dupa gust.
Oprim focurile de la aragaz. Pastele fierte se pun in tigaia cu sos, se amesteca usor.
Un vas de yena se unge cu unt, se rastoarna pastele albite, se niveleaza si deasupra radem cascavalul.
Bagam la cuptor si scoatem cand "acoperisul" este aurit.
gata!!!!
: party: : peace:
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii