O reteta din categoria hocus pocus preparatus! : d
Si mai mult decat atat, nu este o reteta batuta-n cuie, ci foarte versatila! : wink: Imaginatie sa fie!
Si acum, in ordinea miscarilor:
Am pus apa la fiert, cu sare. Am pornit cuptorul. Am taiat ceapa marunt, am presat usturoiul, am tocat cubulete pieptul de pui.
Cand apa fierbea, am pus pennele si am dat focul mai mic.
Am luat o tigaie, am pus o lingura de ulei si am calit ceapa, apoi am pus puiul, l-am pudrat cu sare si piper si dupa ce s-a albit am pus si usturoiul. Hai cu smantana! Agitata inainte, ca asa scrie la instructiuni si laptele. Amestecam frumos, deja miroase bineeee!!! Lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Potrivim de sare si piper, dupa gust.
Oprim focurile de la aragaz. Pastele fierte se pun in tigaia cu sos, se amesteca usor.
Un vas de yena se unge cu unt, se rastoarna pastele albite, se niveleaza si deasupra radem cascavalul.
Bagam la cuptor si scoatem cand "acoperisul" este aurit.
gata!!!!
: party: : peace:
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta de la pandispan este marca Eric Lanlard, o reteta simpla si extraordinar de gustoasa!
Tort cu crema de vanilie si capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii