Paste Gustoso

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga Paste
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 300 gr ciuperci
  • 1 cana pasta de rosii
  • patrunjel
  • Oregano
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu 1 lingura ulei si putina sare.

Ceapa si ardeiul taiat marunt se calesc in 2 linguri ulei.

Oul se bate ca pentru omleta, se adauga ciuperciile, piperul, sarea oregano dupa gust.

Dupa ce au fiert pastele se scurg de apa se pun la foc peste legumele calite, cand incep sa sfaraie se pune peste ele, oul cu ciuperciile, si se amesteca continuu, apoi se pune si pasta de rosii.
Se servesc calde, se orneaza cu frunze de patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc