Paste Elia

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 piept de pui refrigerat (piept afumat
rulada de pui etc)
o punga de pasta farfales
2 cepe mici
200 g cascaval
400 ml smantana
ketchup dulce sau picant
5 oua

Mod de preparare

PREGĂTIRE

50min
Pastele se pun la fiert, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200 ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se amesteca cu ketchupul dulce sau picant. Cele 5 oua se bat separat si se amesteca cu cele 2 compozitii (pastele + pieptul). Se aseaza intr-un vas si se dau la cuptor pt. 45 minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Elia" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Elia