Se pun pastele la fiert. Intre timp se caleste pancetta, pe urma se adauga ciupercile, se calesc la foc mic. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana si ouale, putin piper, busuioc si se lasa sa fiarba toate la un loc timp de 5 minute.
Se verifica pastele daca sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele si se amesteca cu sosul rezultat. La sfarsit se adauga parmezan.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii