Paste Delicioase

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Paste Delicioase

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 200 g pancetta sau sunculita afumata
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 g ciuperci
  • piper
  • busuioc
  • parmezan

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. Intre timp se caleste pancetta, pe urma se adauga ciupercile, se calesc la foc mic. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana si ouale, putin piper, busuioc si se lasa sa fiarba toate la un loc timp de 5 minute.

Se verifica pastele daca sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele si se amesteca cu sosul rezultat. La sfarsit se adauga parmezan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)