Se pune apa la fiert cu putin ulei si vegeta, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga pastele. Acestea se fierb pana se inmoaie si isi maresc usor volumul.
Lintea se pune si ea la fiert.
Prazul se taie rondele si se caleste in ulei, cand acesta a inceput sa se inmoaie se adauga morcovul ras.
Dovleacul se curata bine dupa care se taie cubulete micute si se adauga peste celelalte legume in tigaie. Se adauga si ardeiul taiat julien si 200 ml apa.
Toate legumele se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga oregano, lintea fiarta, usturoiul zdrobit, bulionul si pastele fierte.
Se mai lasa sa dea intr-un clocot dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare, condiment de carne tocata, vegeta si piper.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii