Se pune apa la fiert cu putin ulei si vegeta, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga pastele. Acestea se fierb pana se inmoaie si isi maresc usor volumul.
Lintea se pune si ea la fiert.
Prazul se taie rondele si se caleste in ulei, cand acesta a inceput sa se inmoaie se adauga morcovul ras.
Dovleacul se curata bine dupa care se taie cubulete micute si se adauga peste celelalte legume in tigaie. Se adauga si ardeiul taiat julien si 200 ml apa.
Toate legumele se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga oregano, lintea fiarta, usturoiul zdrobit, bulionul si pastele fierte.
Se mai lasa sa dea intr-un clocot dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare, condiment de carne tocata, vegeta si piper.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii