Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si lasam sa fiarba la foc mare amestecand incontinuu.
Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il adaugam peste carnea tocata si amestecam bine si lasam la fiarba la foc potrivit.
Intre timp taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in oala. Dupa aceea adaugam pastele (fierte in prealabil) direct in sos, amestecam usor sa nu rupem pastele si lasam sa fiarba.
Cand e aproape gata adaugam branza taiata cubulete si amestecam usor. Mai lasam 1-2 minute si e gata
Se serveste cu un pahar de vin rosu si cu branza rasa pe deasupra.
Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii