Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si lasam sa fiarba la foc mare amestecand incontinuu.
Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il adaugam peste carnea tocata si amestecam bine si lasam la fiarba la foc potrivit.
Intre timp taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in oala. Dupa aceea adaugam pastele (fierte in prealabil) direct in sos, amestecam usor sa nu rupem pastele si lasam sa fiarba.
Cand e aproape gata adaugam branza taiata cubulete si amestecam usor. Mai lasam 1-2 minute si e gata
Se serveste cu un pahar de vin rosu si cu branza rasa pe deasupra.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii