Paste cu Carne Tocata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 500 g paste penne
  • 3 ardei grasi
  • putina branza
  • usturoi (punem dupa gustul fiecaruia)
  • bulion
  • 1pahar vin rosu
  • delicat
  • busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si lasam sa fiarba la foc mare amestecand incontinuu.

Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il adaugam peste carnea tocata si amestecam bine si lasam la fiarba la foc potrivit.

Intre timp taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in oala. Dupa aceea adaugam pastele (fierte in prealabil) direct in sos, amestecam usor sa nu rupem pastele si lasam sa fiarba.

Cand e aproape gata adaugam branza taiata cubulete si amestecam usor. Mai lasam 1-2 minute si e gata
Se serveste cu un pahar de vin rosu si cu branza rasa pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc