Paste Caccavella umplute

Postat pe: 09-11-2015
(0)

Ingrediente

2 paste Caccavella(sau niste scoici mai mari din paste fainoase
un piept dezosat potrivit de mare
200 g afumatura fara os
o ceapa rosie
2 ardei grasi
2 rosii
6 oua de prepelita
5-6 ciupercute
100 ml ulei de masline
sare
piper
o lingurita de legume dezhidratate
marar verde
o lingura de smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente,cca 15 minute.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit
Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete,adaugam ceapa taiata marunt,ciupercile feliate,pieptul de pui taiat in cubulete mici,ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic,potrivim de sare si piper,dam de pe foc si presaram marar tocat fin.Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.Se aseaza intr-o tavta mai inalta,cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa,pana sub buza pastelor,in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate,un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra
Se servesc calde ,cu smantana si marar tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Caccavella umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Caccavella umplute