Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente,cca 15 minute.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit
Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete,adaugam ceapa taiata marunt,ciupercile feliate,pieptul de pui taiat in cubulete mici,ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic,potrivim de sare si piper,dam de pe foc si presaram marar tocat fin.Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura.Se aseaza intr-o tavta mai inalta,cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa,pana sub buza pastelor,in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate,un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra
Se servesc calde ,cu smantana si marar tocat fin.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii